torsdag 2 april 2009

Foxy och Vårsolen!

Hej, hej alla andra valpar och så'na nästan fullvuxna som jag, nyss fyllda ett år.

Jag njuter högeligen av vårsolen - och är lite extra fylld av lust att vara olydig och reta mamma. Som försöker gömma sig bakom stora granar för att hon tror att jag ska komma rusande när hon inte ser mig. Som om jag skulle ha tid med det med alla mysiga dofter av rådjur och harar.

onsdag 1 april 2009


Ihelg var vi i Kusmark vid Skellefteå på SLKs inoff utställning. Det gick över förväntan och Kasper lyckades bli BIR. Han var i övrigt lugn och snäll hela dagen trots alla hundar och människor så nu ska vi nog planera in några fler. Nästa verkar bli i Vännäs då det är 3 utställningar i rad. Sen hoppas vi att vi får göra MH sista helgen i maj.

Nu ska vi ut i solen på en lång promenad!

Hälsningar Anna, Per och Kasperi uppe i Kiruna

tisdag 31 mars 2009


Hos vetten

Idag har Klinga fått sin andra vaccination. Hon skötte sig så bra Solstaden så matte pös av stolthet. Hon boffade lite i början sin vana trogen då någon vovve dök upp men då jag puttade på henne och sa "tyst" så slutade hon. Då hon nosat lite så lade hon sig vid mina fötter. Där låg hon tills det var vår tur. Angående hennes jobbiga åksjuka så kan det hjälpa om hon kan se ut genom fönstret och inte sitter i buren. Om det inte ger med sig då hon blir vuxen så finns det medicin. Jag hoppas det hjälper med att titta ut för hon har redan börjat undvika bilen eftersom hon förknippar den med obehag.

Klingamatten Anja

måndag 30 mars 2009

Marshilsen fra Sora


Jeg er nå nybadet (nydusjet og sjamponert) etter en fin joggetur hvor jeg var sååå flink og løp pent fot. Jeg er litt vimsete av og til, men det går fremover! Har hatt en fin vinter med mye moro i snøen og noen korte skiturer sammen med Bonzo. Nå er joggeskoene kommet frem, så da er det bare å følge med. Til søndag skal vi fly nordover og være på "stugan" i Lofoten i påsken. Det blir spennende å se om det er noe nytt der siden sist!
Ellers så gleder jeg meg til min første fødselsdag, regner med å få litt tørrfisk ++, og samtidig fyller Bonzo 11 år. Han er nok ikke så sprek som jeg lenger, dessverre...

söndag 29 mars 2009

Utställningsplaner *Mariebergsskogen 1 maj*


Fredagen första maj kommer Unni att få pröva på sin första utställning. Hon är ju bara en minivalp så det blir mest miljöträning och hoppas vi sol, picknic på en filt och en spännande upplevelse. (Anmälningstiden går ut 4 april tror jag om någon mer vill pröva på)
PPå bilden är Tessa 4 månader på sin första utställning på Skutberget 2002